dijous, 31 de gener de 2019

QUANT SUCRE TENEN ELS ALIMENTS ULTRAPROCESSATS?

Ja hem acabat el nostre projecte sobre el sucre!

Fa dues setmanes vam començar aquest projecte amb moltes ganes i il·lusió relacionat amb l'àrea de ciències naturals sobre la salut i la necessitat d'una bona alimentació. 

Hem estat treballant la importància de reduir la quantitat d'aliments processats que mengem diàriament i la quantitat de sucre afegit que prenem en la nostra alimentació diària ja que el sucre està present en gran part dels aliments que ingerim, especialment entre els refrescos, llaminadures, postres, lactis i productes per al desdejuni.

Ara que ja sabem que l'OMS recomana un màxim de 25g de sucre al dia som més conscients del que mengem.

Ha estat un gran treball en equip on tots hem aportat  ja sigui cercant informació, portant envasos, anotant el sucre de cada aliment, elaborant el mural… i aquest és el resultat final que esperem que us agradi tant com a nosaltres!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada