dijous, 26 de març de 2020

PLA DE FEINA PELS DIES 26 I 27 MARÇ

Bon dia a tots i a totes:

Aquí vos deixo el pla de feina per aquests dos dies que queden de setmana, el dijous 26 i el divendres 27.

Estic molt contenta perquè ja he rebut molts de missatges vostres! Encara em falten alguns companys i companyes per enviar, recordau que teniu aquesta setmana per fer-ho!

Molts d'ànims i molta energía per aquests dies tan difícils. Qualsevol coseta sabeu que podeu comptar amb mi i ja sabeu a on trobar-me!

Saluts!


QUÈ HEM DE FER?
DIJOUS 26
DIVENDRES 27
Català à escric el meu diari. Continuar escrivint el diari en el que conteu el que feu cada dia, aprox. 6-8 línies. Podeu acompanyar aquest diari d’un dibuix

No vos oblideu de posar la data i els signes de puntuació que hem après!
Català à escric el meu diari. Continuar escrivint el diari en el que conteu el que feu cada dia, aprox. 6-8 línies.


No vos oblideu de posar la data i els signes de puntuació que hem après!
Expressió escrita castellà: Relacionado con el capítulo 10 del libro de Harry Potter que hemos leído estos días tenemos que inventarnos un juego o deporte como si fuera para la escuela de magos. Tenéis las instrucciones de lo que hay que hacer aquí.

Si todavía no habéis podido llegar a la lectura del capítulo 10 no os preocupéis inventaros un juego o deporte para el colegio siguiendo las instrucciones del documento adjunto.

Cuando lo tengáis acabado hacédmelo llegar a través del correo o del móvil.
Expressió escrita castellà: Continuar con el juego o deporte inventado. Lo podéis hacer en un cuaderno o una hoja en blanco.


No os olvidéis de mandármelo cuando lo tengáis acabado ya sea al correo, al móvil…  


Mates:
    ·       Els que tinguin quadernet han de fer 1 pàgina.

      ·       Els que no tenen quadernet de mates han de fer la fotocòpia que es titula “Nombres decimals. Suma i resta.”.
*Podeu comprovar els resultats amb la calculadora una vegada fetes les operacions!


No vos oblideu de posar la data.

*Recordau que em podeu fer arribar les vostres respostes per a la seva correcció o per possibles dubtes que vos puguin sorgir.
Mates:
      ·       Els que tinguin quadernet han de fer 1 pàgina.

      ·       Els que no tenen quadernet de mates han de fer la fotocòpia que es titula “problemes de dues operacions (suma i resta)”.No vos oblideu de posar la data.

*Recordau que em podeu fer arribar les vostres respostes per a la seva correcció o per possibles dubtes que vos puguin sorgir.
Anglès: Continuar amb la recepta. Els que hagin acabat poden anar al site d'anglès https://sites.google.com/view/suclass/6th?authuser=0. Allà trobareu vídeos i activitats relacionades amb el tema que estam treballant a l'aula.
Plàstica: Fer un dibuix amb un missatge positiu com per exemple “Tot anirà bé”. A baix vos he deixat uns exemples. Després, podeu enviar el vostre dibuix pel grup de whatsapp i així ho podrem veure tots i totes i ens contagiam d'energia positiva.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada